Volledige tuinaanleg

Tuinen Soni realiseert alle tuinaanleg in Puurs en streeft ernaar om een tuin aan te leggen waarin u zich 100% thuis kunt voelen. Van simpele tot de meest exclusieve ontwerpen, we kunnen het allemaal!

Waarom tuinaanleg?

Een professioneel aangelegde tuin is een meerwaarde die steeds populairder wordt. Het is nog zo aangenaam om te vertoeven in een prachtige aangelegde tuin volledig naar uw wensen. Denk maar aan een koel glas wijn op uw terras of een barbecue met familie en vrienden. Een aangelegde tuin verschaft meteen kwaliteit aan deze bijzondere momenten.

Van ontwerp tot afwerking

Tuinaanleg kan worden opgedeeld in verschillende fases. Vaak dienen er eerst voorbereidende grondwerken te worden uitgevoerd om de tuin in de juiste niveaus te brengen. Hierna worden verhardingen aangelegd en tuinconstructies opgebouwd. Belangrijk bij tuinaanleg is dat eerst de ondergrondse constructies zoals vijvers en dergelijke worden aangelegd en van hieruit naar boven wordt gebouwd. Na de constructies kunnen we de tuin gaan aankleden. Dit gebeurt enerzijds door groenvoorziening, tuinafsluitingen en beplantingen maar ook door pergola’s, houten schermen en zo veel meer. De kunst van tuinaanleg is om al deze items goed op mekaar af te stemmen.

Meer dan tuinaanleg

Naast het aanleggen van uw tuin, realiseert Tuinen Soni ook opritten en terrassen en staan we ook in voor alle tuinonderhoud die uw tuin nodig heeft. Heeft u een vraag over onze dienstverlening of wilt u graag een vrijblijvende offerte? Neem dan even contact op met ons. We adviseren u graag.