Tuinafsluitingen en omheiningen

Graag privacy wanneer u in uw tuin zit of wilt u graag uw tuin omheinen voor uw huisdieren? Doe een beroep op Tuinen Soni voor al uw tuinafsluitingen in Puurs en omgeving.

Omheining in verschillende materialen

Samen met u bespreken we het gewenste materiaal voor uw tuinafsluiting. Bij een houten omheining kan de klant kiezen tussen houten palen en betonnen palen. Een betonplaat zal voorkomen dat het hout onderaan verrot door contact met de grond. Daarnaast vormen diverse soorten tuinschermen een stijlvolle afscheiding die de privacy 100% waarborgt en praktisch geen onderhoud vergt. Ook massiefhout is een populaire optie. Dit zijn massiefplanken met tand en groef die op elkaar geplaatst worden en meteen een rustieke uitstraling aan uw tuin geven.

Tuinafsluitingen en zoveel meer

Naast omheiningen voor uw tuin staan we ook in voor tuinaanleg, tuinonderhoud én het plaatsen van opritten en terrassen. Tuinen Soni is dé tuinspecialist in Antwerpen en Oost-Vlaanderen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Graag een vrijblijvende eerste afspraak of een gratis offerte? Neem dan zeker even contact met ons op. We luisteren graag naar uw wensen.